Võtke teadmiseks, ma laulan dušši all

Näete, see laul.

Täna hommikul otsustas mu telefon seda põhjatust Apple Musicu kataloogist esitada. Ja just siis, kui olin keskmiselt suuremat kogust šampooni omale pähe valamas. Ja nii ma siis seal dušši all üürgasin. “fantaaaa!”

Ja miks ma sellest kõigest kirjutan?

Sest ma kunagi kirjutasin skypes blogimisvõistlusest mille peale see ettevõtmine käima lükati ja pärast seda, kui mina umbes peale kolmandat korda välja kukkusin ikka veel edasi käib. Ja kui septembrikuu teemaks pakuti ka kaks varianti: “Võtke teadmiseks, et…” ja “Ma laulan dušši all,” otsustasin ma, et aitab nüüd küll, ma ei ole õige ajakirjandustudeng, kui mul ei ole oma blogi. See tähendab et on, aga kaks korda aastas uuenev blogi ei ole miski õige blogi.

Niisiis, võtke teadmiseks, ma laulan dušši all. Aga kes meist seda ei teeks? käed püsti, kes tunnistavad, et ei ole kunagi dušši all mitte isegi mõttes ümisenud. Mulle küll meeldib. Vahest laulda isegi nii, et ukse taga asuvas köögis peavad inimesed raadiot valjemaks keerama. On ju dušši all käimine ju pea ainus hetk päevast, kui inimesele antakse võimalus rahulikult endaga olla, ja miks mitte siis alustada päeva duššikabiini raputava ooperiaarjaga.

Teisalt, mulle üldse meeldib palju laulda. Nii oma lõbuks, mitte Eurovisioonil. Näiteks ükskord tulin sõbranna sünnipäevalt. Ilus kevad oli õues, esimene +20 kraadine öö ka. Nii kella 12 paiku viimaselt bussilt maha tulles hingasin kopsud lillelõhna täis ja nii täiesti avalikult lauldes ma mööda Telliskivi tänavat kodupoole sammusin, kuni keegi tuli uurima, et palju ma joonud olen. Ja ausalt, polnud tilkagi. Isegi mitte pokaalikest veini või šampusega polnud võtnud. Ja häbi polnud ka. Kui mõni oma bemmist pool ööd uuemat meinstriimi laseb, siis üks lauluviis ei tohiks nüüd kedagi häirida.

Ja umbes sellest ajast ongi mulle saanud kombeks tänaval käies ümibseda, vilistada või niisama sõrmenipsu saatel sammuda. Muusikat ma kõndides ei kuula, sest see üldiselt lõppeks suuremat sorti avariiga.

Vot nii. Laulda on vahva. Proovige ka. Las vaatavad imelikult.

Dušši all on minumeelest eriti tore seda lugu ka kaasa üürata..

Avalda arvamust